491 billige fodboldtrøjer til børn Fausto

.

Martinez repræsenterer chancen for at balancere bøgerne i et hit, selvom Inter ikke vil sælge ham.For lang tid siden fortalte en gammel Real Madrid-legende, Santillana, mig, at den perfekte kamp må ende nul-nul, da et mål kun kan ske ved skødesløshed. Nogle år senere definerede Johan Cryuff i samme retning fodbold som ‘et spil fejl’.
Jeg blev mindet om begge udtalelser onsdag aften, da jeg så de tre mål i Madrid-City-kampen, hvor kampens anden store fejl, Sergio Ramos ‘sender ud, har store konsekvenser for den anden etape.

psg trøjer
Det, vi så, var et tungt spil, hvor mål kom fra følelsesdrevne fejl. Den første fejl var Citys, hvilket gav Madrid en 1-0, da førende Zidane’s side spillede som værst. Så kom de tre fejl fra Madrid, som afgjorde spillet og måske uafgjort.
Så vi kan sige, at Madrid tabte med to fejl til en – eller tre, hvis vi medtager Ramos ‘fravær til anden etape, der har samme vægt som et lukket mål. Citys fejl opstod, da de forsøgte at spille bolden ud fra bagsiden, som Luka Modric opfangede, gik videre til Vinicius, som derefter spillede det til Isco for at tappe hjem.

AdamCasse Belgia Jalkapallo Paidat EthanFrew
ChristieV bonivien.com HSEKandis