816 billige fotballdrakter Roccos

.

Uenig i de siste valgene? Bruk lagvelgeren nedenfor for å lage din XI og dele den på Twitter kySportsPL ved hjelp av hashtaggen #KOTPL.
Sky Sports og Budweiser, offisiell partner i Premier League og King of Beers, har slått seg sammen for å bringe deg Kings of Premier League -showet.
På baksiden av den rungende suksessen forrige sesong, går debatten tilbake til skjermene dine den siste fredagen i hver måned på Sky Sports Premier League.

ronaldo manchester united drakt
Sky Sports-programleder Adam Smith og to gjester vil bygge et ultimat XI fra de best presterende spillerne den siste måneden, og sette statistikk mot tarmene når de sammenligner datadrevne skjemaoversikter med fanene i Kings of the Match.
Showets beste biter vil spille ut over Sky Sports ‘YouTube, og partnerskapet vil også levere de ukentlige Power Ranking -artiklene hver tirsdag på Sky Sports -nettstedet og -appene.
Den tredje episoden ble sendt fredag ​​4. desember med repetisjoner i løpet av helgen og på forespørsel, og vil kjøres gjennom de fire første månedene av Premier League-sesongen.

RosaCurre juventus drakt EtsukoMat
SerenaFur leeds drakt MadelineZ